PVC STOLARIJA

Nezaobilazan element u gradnji i adaptaciji objekata. Ne zahtijeva posebno održavanje te predstavlja izvrstan odabir radi uštede energije i novca.

Iz PVC asortimana za Vas radimo:

  • Vrata
  • Prozore
  • Klizne stijene
  • Komarice
  • Rolete

U ponudi također imamo raznorazne panele za vrata.

PROFILI

Gealan S9000

Inovativni sustav sa srednjom brtvom prikladan za kombinaciju.
Velika ugradbena dubina šest komornog okvira i krila, kao i tri kontinuirane razine brtvljenja, garancija su izvrsne toplinske izolacije.

Gealan S8000

Četiri komore i 74mm dubine ugradnje daju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Geometrija profila optimirana prema materijalima, čuva resurse i okoliš.

 

PVC stolariju možemo isporučiti u Drvo dekor bojama i Acrylcolor.

OKOVI

Koristimo okove renomiranog austrijskog proizvođača MACO.

 

STAKLO

Staklo je vrlo bitan faktor i kod izbora samog stakla potrebno je obratitit posebnu pozornost. Najčešće se koriste dvoslojna stakla 4-16-4, i troslojna 4-16-4-16-4. Ove oznake znače dobro staklo debljine 4 mm, hermetički zatvoren prostor između stakala od 16 mm koji može biti ispunjen zrakom ili plinom (najčešće Argonom).

 

BRTVE

Funkcija brtvi na PVC stolariji jest zaštita od prašine, vode, vjetra i buke. U praksi su najčešći susatavi s dvije ili tri brtve.
Gealan S9000 sustav s 3 brtve odlikuje se objedinjenim karakteristika srednje i prislone brtve koje dosljednom razinom brtvljenja u 3 razine osigurava bolju toplinsku izolaciju, zaštitu okova i lakoću otvaranja pri niskim temperaturama.